petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NCAA: Florida Gejtors – Alabama – Najava utakmice

Drugi ujedno i poslednji predlog za danas iz koledž fudbala je meč u kojem će snage odmeriti Florida Gejteorsi i Alabama. Apsolutni favorit u ovom meču je Alabama. Pobeda Alabame se plaća kvotom 1,15, dok je margina za gemove postavljena na 58,5 poena.

Slično kao i kod Klemsona i ovde ćemo se fokusirati na Alabamu kao realno gledano najjaču ekipu i aktuelnog šampiona. Ekipa Nika Sejbana je u prva dva kola ostvarila dve rutinske pobede, a odnos postignutih i primljenih poena je 92:27. Dakle, apsolutna dominacija, ali jasno je kao dan da će meč protiv Floride biti prvi pravi test za Alabamu.

Bez obzira što je Florida dosta jači tim od timova koje je Alabama već dobila, pitane pobednika se ne dovodi u pitanje. Poslednji put kada je Florida slavila protiv Alabame bila je ssada već davna 2008. godina.

Ključ ovog meča leži u tome što Florida ima baš slabu pas igru. Trčanje funkcionoše sjajno, no protiv Alabame igrati jednodimenzionalno se nikada nije isplatilo. Ne verujemo da će se tu bilo šta manjati. Ipak, problem za Floridu je činjenica da Alabama vrhunski brani igru po zemlji. U poslednje dve sezone Alabama je samo jednom dozvolila protivniku da istrči više od 150 jardi. Ovo su neverovatne brojke i koliko god Florida bila dobra u tom segmentu, rezultata sigurno neće biti.

Dakle, ponovo dolazimo do toga da će Alabama mnogo duže imati posed lopte i da će to biti ključ meča. Odbrana Floride neće moći u kontinuitetu da brani konsantne napade Alabame i zato će Alabama vrlo verovatno ubedljivo slaviti.

Zbog potencijalno BO-a i ovde igramo over poene, a međusobni dueli takođe sugerišu da je uvek efikasno kada igraju ovi timovi.

Predlog za klađenje: Više od 58,5 poena 1,78

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje