subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nedović se vratio u Beograd, Đorđević: Baš i nešto nisam veliki optimista

Nemanja Nedović se posle utakmice u Kraljevu nije vratio na Kopaonik sa ekipom, već je došao u Beograd, gde će obaviti dodatne preglede povređenog ramena, posle kojih će biti mnogo jasnije.

Prvobitni pregled je ustanovio da se radi o distorziji drugog stepena i tada je procena bila da će se sjajni bek vratiti u trening za sedam do deset dana. Nažalost, povreda se ispostavila dosta težom.

Potvrdio je to i selektor Aleksandar Đorđević, koji se posle utakmice sa univerzitetskom reprezentacijom, osvrnuo na četvoricu igrača (Teodosić, Raduljica, Simonović i Nedović) koji su preskočili taj meč:

– Neke povrede smo vrlo blizu da rešimo, ali sa drugom dvojicom igrača, baš i nešto nisam veliki optimista. Jer, zdravlje je uvek na prvom mestu – rekao je Đorđević, uopšteno.

Konkretnije upitan da li već zna da li taj par (Simonović i Nedović) neće putovati na Evropsko prvenstvo, selektor je rekao.

– Otprilike znamo. Čekaćemo još nekih desetak dana, da vidimo šta će sa Nedovićem da se desi, pa da napravimo sledeću analizu, magnetne rezonance i sve te preglede, da bismo ustanovili nivo povrede. Nije jednostavno. To je jedna negativna stvar, kod obojice. Nažalost.

Pošto je Simonović odavno van stroja, to znači da Đorđević trenutno na pripremama ima 15 igrača i svi oni će do kraja ostati na oku.

Izvor: Sportski Žurnal

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje