Advertisement
Igor Bišćan nekadašnji fudbaler Liverpula i Hrvatski reprezentativac preuzeo je kormilo ekipe Olimpija iz Ljubljane, u koju stiže pošto je sa ekipom Rudeš uspeo da izbori plasman u Prvu Hrvatsku ligu i ostvari istorijski uspeh. Ugovor je potpisan na dve godine.

On je u karijeri nastupao za Dinamo Zagreb, Liverpul, Panatinaikos, dok je u trenerskoj karijeri predvodio ekipu Rudeša iz Zagreba sa kojom je osvojio Drugu ligu Hrvatske.

O dolasku u Olimpiju, Igro Bišćan je rekao: ,, Radujem se novim izazovima. Olimpija je veliki klub sa velikim potencijalom i dobrim uslovima za uspeh. Detaljno sam analizirao ovogodišnji tim Olimpije i ulogu svakog igrača. Rad počinje odmah i nema vremena za gubljenje.”

Predsednik kluba, Milan Mandarić je rekao: ,,Mi smo dobili dobrog trenera. Ja se Bišćana sećam iz vremena kada je igrao u dresu Liverpula kada je bio jak kao igrač. Takav je i kao trener. Sve radi sistematski, uporno, ali i iskreno i mirno. Rezultati su više nego očigledni. Takav trener nam sada treba u Olimpiji. Klub ima sve uslove za vrhunske rezultate i navijači imaju pravo da ih očekuju “

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here