petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja takmičenje u La ligi sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

14h Betis-Majorka

Betis u ovo kolo ulazi nakon ispadanja iz Lige Evrope od Mančestera. Pretrpeli su dva poraza od Mančestera i zasluđeno ispali. Sada u potpunosti mogu da se okrenu domaćem prvenstvu i borbi za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Ovo kolo dočekuju na 5tom mestu sa 3 boda manje od 4to plasirane ekipe Real Sosijedada. Dakle u ovo kolo ulaze sa imperativom pobede, jer je pred start sezone,kao cilj postavljen ulazak u Ligu Šampiona. Betis u poslednje vreme igra dosta promenljivo. U ovo kolo ulaze nakon dva uzastopna remija protiv Viljareala i Real Madrida. Dosta se promenio stil igre Betisa u 2023. godini. Oni važe za tim koji malo golova postiže,ali isto tako malo golova i prima,ali u ovoj godini to baš i nije slučaj. Pre ova dva gore pomenuta remija ostvarili su dve pobede sa rezultatom 3-2 i jedan poraz od Elčea 4-3. Dakle na 3 meča čak 17 golova je zaista mnogo za tim koji važi za neefikasan. Što se ovog meča tiče, tu je stvar jasna. Kao što smo naveli, pobeda je imperativ i moraju napasti od prvog minuta.

Majorka u ovo kolo ulazi nakon remija protiv Sosijedada. Tim remijem su ostali na 11tom mestu na tabeli sa 6 bodova više od opasne zone. Dakle, ušuškani su na sredini tabele i sva je prilika da će tu i ostati. Igraju znatno bolje na domaćem terenu, nego na gostovanjima gde imaju seriju od 6 vezanih poraza u ligi. Majorka je tim koji igra dosta tvrde mečeve ove sezone. Oni malo golova primaju,ali isto tako malo i daju. Retki su mečevi Majorke na kojima ima 4 ili više golova, obično to bude 2 do 3 gola.

Očekivani sastavi:

Real Betis possible starting lineup:
Silva; Sabaly, Pezzella, Ruiz, Miranda; Rodriguez, Carvalho; Ruibal, Canales, Juanmi; Iglesias

Mallorca possible starting lineup:
Rajkovic; Maffeo, Nastasic, Raillo, Gonzalez, Costa; Baba, Ruiz de Galaretta; Rodriguez; Lee, Muriqi

Prognoza: Betis je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave.

Tip: 1X i 2+ @ 1.73


16:15h Real Sosijedad-Elče

Sosijedad u ovo kolo ulazi nakon eliminacije iz Lige Evrope od strane Rome nakon remija u revanšu u Španiji. Nakon ovog ispadanja mogu u potpunosti da se okrenu ka domaćem šampionatu i pokušaju da zadrže mesto u top 4 i plasiraju se u Ligu Šampiona, što bi bio ogroman uspeh. Trenutno se nalaze na 4tom mestu sa samo 3 boda više od Betisa koji je 5ti. Dakle, vremena za odmor nema, nema ni prostora za kikseve, a u poslednje vreme ih je bilo zaista mnogo. U poslednja 4 kola su osvojili samo 3 boda, a u prethodom kolu su remizirali sa ekipom Majorke. Sosijedad je tim koji ne igra previše efikasne mečeve, malo golova daju,ali isto tako malo i primaju. Na ovom meču moraju napasti od prvog minuta, nema više prostora za kikseve, čini se da su sve kredite već odavno iskoristili.

Elče u ovo kolo ulazi sa poslednjeg mesta. Oni su u 25 kola osvojili samo 13 bodova, a sigurna zona im je udaljena baš toliko, dakle od 17tog mesta su udaljeni 13 bodova. Čini se kao nemoguća misija njihova borba za opstanak,ali dokle god ima neke šanse nema sumnje da će se oni boriti. U poslednje vreme su krenuli na sve ili ništa i to se vidi. Na svakom meču kreću žestoko u napad od prvog minuta pa šta bude. Takva igra im je i donela 4 boda u poslednja 2 kola,ali treba znatno više kako bi izborili opstanak u La ligi.

Očekivani sastavi:

Real Sociedad possible starting lineup:
Remiro; Gorosabel, Le Normand, Pacheco, Rico; Mendez, Zubimendi, D Silva, Illarramendi; Oyarzabal, Sorloth

Elche possible starting lineup:
Badia; Carmona, Palacios, Fernandez, Blanco, Clerc; Gumbau, Mascarell, Fidel; Boye, Nteka

Prognoza: Domaćin je favorit i trebalo bi da postignu nekoliko golova na ovom meču.

Tip: domaćin 2+ @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje