petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Allsvenskan“ 2023 – Najava 1. kola (nedelja)

Danas su na programu četiri utakmice prvog kola švedskog prvenstva, a dosta je škakljivo tipovati na samom početku, pa ćemo da izdvojimo samo jedan meč.

Od 17:30 će Halmstad da ugosti AIK na stadionu „Örjans Vall„. Halmstad je u prvu ligu stigao ove sezone, ostvarivši drugo mesto u „Superettan-u“ prošle sezone, sa čak 6 bodova manje od prvoplasirane ekipe Brommapojkarna. Jasno je, njima će cilj biti opstanak, i sigurno da će većinu bodova pokušati da traže kod kuće.

AIK bez dileme važi za jedan od najvećih klubova u ovoj skandinavskoj zemlji, a uprava kluba sigurno ima dobru transfer politiku, jer je klub u skorijem roku od transfera inkasirao 4 miliona evra. Klub je napustio Amar Fatah koji je prešao u francuski Troyes, kao i Yasin Ayari, koji je prešao u Brajton. U AIK je stigao Omar Faraj iz Levantea, perspektivni napadač dvojnog državljanstva, a tu je svakako i Aboubakar Keita kao stub i veza između odbrane i napada.

Halmstad je četiri puta bio šampion Švedske, poslednji put 2000. godine, a tim je koji se mahom sastoji iz domaćih fudbalera. Možda jedan od najvkvalitetnijih pojedinaca jeste Amir Al-Ammari, koji je došao na pozajmicu iz Geteborga. Još jednom, ovoj ekipi će limit biti opstanak, i sigurno da će fokus biti na istom, jer sa igračkim kadrom teško da mogu da ostvare veći uspeh od tog.

Danas se pokazalo da Brommapojkarna, koja je prošle sezone bila prva u drugoj ligi, ima dosta propusta u odbrani, iznošenju lopte, pokrivanju igrača i pozicioniranju, te verujemo da isti problem može da ima i Halmstad. U prvoj ligi se ipak igra kvalitetniji fudbal, a verujemo da će AIK to želeti da to reši u svoju korist. Naš predlog je opcija „P/K2“ koja se plaća kvotom 1.85.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje