ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nerešeno na poluvremenu (predlozi mečeva uz analizu za ovu igru) 19.4.2023.

Nova rubrika na našem sajtu sa kojom počinjemo od danas 30.03.2023. godine i u kojoj ćemo pokušati da vam ukažemo na neke mečeve koji bi pre svega zbog statistike i igara timova u ovom trenutku mogu da dođu nerešeno na poluvremenu, a ako se pogleda analitički, najveći broj mečeva procentualno i dolazi X pp.


21:15 El Gaish – Future FC (Egipat 1)

Vezali smo četiri pogodka u okviru ove rubrike, a danas idemo do severa Afrike, gde će El Gaish dočekati favorizovanu ekipu Future. Ono što je izvesno to je da su gosti tim koji će se pitati za sve danas, očekuje se da oni vode glavnu reč na terenu, ali svakako pošto igraju u gostima očekuje se veliki otpor domaćina, a samim tim i to da meč ne bude rešen već u prvom delu igre. Prethodna tri međsobna duela zavrešena su remijem na poluvremenu, a činjenica je da ove sezone 7 od 12 gostovanja Future takođe bio X na poluvremenu.

Kvota na igru: Xpp je danas 1,95, dok je igra p/k X plaćena kvotom 1,60.


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje