petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nestvaran preokret Džeksonvila, Lorens okrenuo Čardžerse posle 0-27!

Ekipa Džeksonvil Džaguarsa pamtiće prethodnu noć dugo dugo. Ekipa sa Floride je uspela da se plasira u divizijsku rundu plej ofa nakon što je savladala Los Anđeles Čardžerse rezultatom 31:30.

Ni najbolji scenaristi u svetu filma ne bi mogli da izrežiraju ovakav meč kakav se odigrao na TIIA Bank stadionu. Džeksonvil je u jednom trenutku gubio sa 27:0, ali na kraju uspeo da dođe do velikog preokreta.

Kvoterbek Džeksonvila Trevor Lorens bio je glavni krivac za očajan start i ovaj deficit. Bacio je čak četiri intersepšna i sva četiri su surovo kažnjena poenima. Ostin Ekeler je trčanjem postigao dva tačdauna, a Džerald Everet je uhvatio jedan tačdaun. Publika na stadionu je bila vidno nezadovoljna, ali nije slutila šta ih čeka do kraja meča.
Do kraja poluvremena Džeksonvil je imao samo jedan zadatak, a to je da se upišu na semafor. U tome su i uspeli preko Evana Ingrama koji je uhvatio sjajan pas Lorensa i tako smanjio na 27-7.

Drugo poluvremene donosi potpuno drugačiji pristup. Čardžersi su imali samo jedan plan, a to je da što više istroše vremena. Donekle im je to uspelo, ali nisu očekivali da će Lorens izaći na teren u potpuno drugačijem raspoloženju. U drugom poluvremenu je vezao četiri napada u kojima su postigli četiri tačdauna i rezultat je za tili čas bio 30:28.

Čardžersi su u međuvremenu promašili fild gol koji bi im verovatno doneo pobedu i sve se okrenulo za 180 stepeni. Momentum je bio na strani Džeksonvila koji je u samom finišu preko Rajlija Patersona uspeo da dođe do velike pobede i preokreta.

Džeksonvil još uvek ne zna ime rivala u divizijskoj rundi, jer zavise od ostalih rezultata. Ukoliko Baltimor Rejvensi i Majami Dolfinsi naprave iznenađenje, Džeksonvil će na svom teren ugostiti Baltimor sledeće. Ukoliko se taj scenario ne dogodi Džeksonvil će ići u goste Kanzas Siti Čifsima, ili Bafalo Bilsima.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje