petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Netipičan niz za ovu ligu, a kvota za nastavak iznosi čak 3,00

Ovog petka, sa početkom od 21 časa po našem vremenu, odigraće se utakmica 23. kola egipatske Premier League u kojoj se sastaju Enppi i Wadi Degla.

Enppi se uoči večerašnjeg susreta nalazi na 10. poziciji jer je u dosadašnjem toku sezone osvojio 28 poena, pritom ostvarivši 7 pobeda, 7 remija kao i 8 poraza.

Wadi Degla, sa druge strane, ima skor od 3 pobede, 7 remija i 11 poraza pa u ovom trenutku, sa svega 16 bodova, zauzima pretposlednje – 17. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Enppi – Wadi Degla (www.flashscore.com)

Iako od egipatskih timova nismo navikli na efikasne utakmice, susreti ovihekipa su u poslednjih nekoliko godina zaista obilovali golovima. Na poslednjih 5, odigranih u periodu od septembra 2018. do januara 2021. godine, mreže Enppija i Wadi Degle su se zatresle ukupno 17 puta ili u proseku nešto više od 3 puta po meču.

Zahvaljujući navedenom nizu rezultata tipovi “GG“ (2,05) i “3+“ (2,45) su bili sasvim redovna pojava, a isti slučaj je bio i sa njihovom kombinacijom, “GG3+“, za koju se danas nudi fantastična kvota 3,00.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Keith Johnston from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje