petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Niz mečeva koji liči na neki vid saradnje u susednoj zemlji!?

Danas nas od 15 časova u Bijelom Polju, očekuje duel Prve lige Crne Gore, u kojem se sastaju domaće Jedinstvo i ekipa Jezero.

Kada se pogleda situacija na tabeli pre ovaj meč, ekipa Jedinstva se nalazi na 5.mestu i sa 40 bodova je čak 9 ispred današnjeg rivala koji je na prvom mestu ispod crte koje vodi u plejout. Forma ekipe Jedinstva je jako dobra, pa su neporaženi na pet vezanih mečeva. Ekipa Jezero za sigurnim osmim mesto zaostaje četiri boda i neophodno im je da odigraju dobro nekoliko preostalih mečeva kako bi ostali u ligi i izbegli razigravanje.

Ono što nas je privuklo ovom meču jesu međusobne igre timova u prethodne dve sezone, kada su najpre u sezoni 2018/19 u četiri odigrana meča, oba tima slavila po jednom uz još dva remija (svako u krugu uzeo po 4 boda), da bi u sezoni 2019/20 oba tima slavila po dva puta i tako u toj sezoni uzela po šest bodova. Obe sezone timovi su se sastajali u okviru Druge lige. U ovoj sezoni za sada su odigrali dva meča, uz dve pobede gostujućih timova, tj. jednom je slavilo Jedinstvo, a jednom ekipa Jezero.

izvor: https://www.betexplorer.com/soccer/montenegro/prva-crnogorska-liga/jedinstvo-jezero/MT1gnSkJ/

Kada se pogleda trenutna tabela, bodovi su potrebniji gostima, a za četiri dana igraju i novi meč, pa je zanimljivo videti da li će i tada neki tim slaviti ili će se možda meč završiti remijem koji će tada odgovarati i jednom i drugom sastavu.

Ukoliko nastave po starom, danas je moguća pobeda gosta po kvoti 3,90, dok je igra X2 plaćena kvotom 1,71. Naravno nemamo nikakvih dojava i sličnih gluposti već samo niz rezutltat koji nam je sumnjiv


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje