sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Njegov dolazak znači Grilišov odlazak?

Engleski premierligaš – Aston Vila na svoj oficijalnom sajtu ozvaničio je dolazak reprezentativca Jamajke – Leona Bejlija.

Bejli ima 23 godine, igra na pozicijama krilnog napadača, a na stadion „Villa Park“ pristigao je za sumu od 32 miliona eura (dodatnih 3 miliona eura kroz bonuse) iz ekipe, Bajer Leverkuzena. Ugovor je potpisan do leta 2025. godine.

 

„Aston Vila je veliki klub sa bogatom istorijom. Verujem da sam napravio pravi dalji korak u karijeri i veoma sam uzbuđen što ću igrati za Aston Vilu u budućnosti. Proveo sam sjajne godine u Nemačkoj, ali sada je vreme da se pokažem u Premijer ligi“, kazao je Bejli.

„Leon je izuzetno uzbudljiv mladi napadač, koji je izuzetno brz i kreativan. Radujemo gledanju kako pokazuje svoje veštine i talente za Aston Vilu u Premijer ligi“, dodao je trener ekipe, Din Smit.

Da li dolazak Bejlija (a predhodno i Emilijana Buendije) znači i definitivan odlazak najboljeg igrača – Džeka Griliša u Mančester Siti (koji je spremio 100.000.000 funti za njegov transfer) ostaje nam da saznamo u danima koji slede..

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje