ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njihove mreže se u proseku tresu 5,14 puta po meču

Prvo kolo švajcarske Super League nam donosi utakmicu između Young Boysa i Lausanne-Sporta, koja je na programu ove nedelje od 16 sati i 30 minuta.

Young Boys je aktuelni prvak Švajcarske, pošto je prethodnu sezonu završio na 1. mestu sa 16 bodova više od drugoplasiranog Servettea, da bi šest dana kasnije savladao i Lugano u finalu kupa.

Lausanne-Sport je posle sezone provedene drugom rangu takmičenja uspela da obezbedi povratak u elitno društvo zauzevši drugu poziciju u Challenge League, uz 5 bodova manje od vodećeg Yverdona.

Međusobne utakmice: Young Boys – Lausanne (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim duelima, Young Boys i Lausanne-Sport su na poslednjih 7 susreta bili izuzetno efikasni te su pritom postigli ukupno 36 golova ili u proseku čak 5,14 golova po meču. Zahvaljujući tome svaki put smo mogli da naplatimo tipove “GG“ (1,63), “3+“ (1,42) i “4+“ (2,12), pa samim tim i kombinacije “GG3+“ i “GG4+“ koje se ovog puta plaćaju kvotama 1,85 i 2,55. Da li nam predstoji nova goleada?

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje