subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njihovi susreti nam redovno donose pune mreže

Ekipe QPR-a i Fulham-a sastaće se ovog utorka, u sklopu 40. kola engleskog Championshipa, a taj meč je na programu od 19 sati i 30 minuta.

QPR se nakon 39 kola nalazi na 14. poziciji, sa ukupno 50 osvojenih bodova, dok na svom kontu imaju skor: 14 pobeda, 8 remija i 17 poraza.

Fulham, sa druge strane, ima 64 poena i zauzima 5. mesto na tabeli. U dosadašnjem toku sezone ovaj tim je zabeležio 18 pobeda, 10 remija i 11 poraza.

Međusobne utakmice: QPR – Fulham (www.flashscore.com)

Utakmice između ova dva tima su nam godinama unazad donosile veliki broj pogodaka, a samo na poslednjih 9 susreta postignut je ukupno 31 gol. Tokom tog perioda “GG“ (1,70) je bio prolazan čak 8 puta, a isti slučaj je bio i sa tipom “3+“ za koji se danas nudi kvota 1,85.

Kako se i jedan i drugi tim nalaze u nizu od 2 poraza i to bez postignutog gola, nadamo se da će današnji meč doneti veliku borbu i pune mreže.


Fotografija: Youtube/Queens Park Rangers (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje