ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nju Ingland – San Francisko – Najava meča

Drugi meč koji nam je privukao pažnju iz NFL šampionata odigraće Nju Ingland Patriote i San Francisko 49ersi. Kladionice su iz nekog nama nepoznatog razloga postavile Nju Ingland za favorita, a margina na poene iznosi 45,5.

Nju Ingland u novo kolo ulazi sa skorom 2-3. Muku muči Nju Ingland u poslednje vreme, a glavni krivac je svakako Covid19 koji je napravio pravi haos unutar tima. Prvo im se zarazio startni kvoterbek Kem Njuton, nakon njega i najbolji igrač u odbrani Stefon Gilmor. Nju Ingland je išao na noge Kanzas Sitiju sa promašenim sastavom, i naravno doživeo je poraz. Nakon to je usledio meč sa Denver Bronkosima u kom je igrao Kem Njuton, ali Nju Ingland je po mnogima tu neočekivano poražen. Sada su na skoru 2-3 i kako stvari stoje čeka ih pakleno težak posao, jer Nju Ingland ima brutalno težak raspored.

Što se San Franciska tiče jedan razočaravajuć start sezone. Nakon poraza u Superboulu, San Francisko je odradio sjajan posao na draftu i očekivao se sličan rezultat. Ipak, dobii smo sve samo ne dobar San Francisko, a za to su krive povrede. Neverovatno, ali istinito San Francisko je na dva gostovanja u Njujorku izgubio maltene pola startne postave do kraja sezone. To je sve prouzrokovalo mnogo tumbanja unutar tima i svakako da su rezultati bili veoma loši. Ipak, San Francisko je ostvario jako bitnu pobedu protiv Los Anđeles Remsa prethodne nedelje, koja možda daje nagoveštaj da se San Francisko polako, ali sigurno vraća.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Po svemu sudeći biće ovo jedna rovovska bitka za svaki jard na terenu. Nju Ingland ima velikih problema kada je napadačka produktivnost u pitanju, jer imaju manjak hvatačkih opcija. Osim Džulijana Edelmana, tamo nema nekog hvatača koji bi mogao da napravi razliku. Sve se svodi na trčanje, a verovali, ili ne Nju Ingland koristi čak pet različitih trkača ne bili iznenadio protivnike.

Nešto slično se može reći i za San Francisko. Kajl Šenahan jeste ofanzivni mag, ali kada nešto zacrta to se igra po svaku cenu. Od kada je došao u San Francisko, taj tim je igrao dosta više po zemlji. I oni muku muče sa hvatačima i to se vidi. Džimi Garopolo ne igra kako se očekuje od njega, a tu su naravno i povrede koje su uništile San Francisko.

Bez ikakve sumnje, odbrane su jači deo tima i za jedne i za druge. Nju Ingland zaista igra skromno u napadu, a sa druge strane Džimi Garopolo ne mora da bude strogo skeniran od Bila Beličeka, jer je on bio deo Nju Inglanda dugi niz godina. U redovima Nju Inglanda dobro znaju šta mogu da očekuju od njega, te će se sigurno dobro spremiti. Veliki problem za San Francisko će biti izostsanak najboljeg igrača tima Rahima Mostersta koji ima problem sa skočnim zglobom. On je startni trkač, čovek koji nosi taj napad na svojim plećima, i bez njega su dosta slabiji.

Ovo je jako bitan meč za oba tima. Nju Ingland mora da ide na pobedu, jer ako izgube teško će do plej ofa. Sa druge strane, divizija u kojoj se San Francisko nalazi ne prašta. Ona pobeda nad Remsima ništa neće značiti ako danas izgube od Nju Inglanda. San Francisko je ispucao svoje kredite kada su porazi u pitanju i svaki sledeći će ih udaljiti od plej ofa.

Kao što smo već rekli, rovovska borba za svaki jard i under kao glavna opcija.

Predlog za klađenje: Manje od 45,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje