ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novak Đoković – Danil Medvedev – Najava finala u Parizu

Došli smo i do samog kraja Mastersa u Parizu. Nekako simbolično za titulu igraju prvi protiv drugog. Novak Đoković pokušaće da se revanšira Danilu Medvedev za poraz sa ovogodišnjeg US Opena. Taj poraz je jedan od najtežih Đokovićevih u karijeri, jer bio tom pobedom zaista oborio neke rekorde koji bi se teško dostigli u budućnosti. Zbog toga ovaj meč ima još veću žar, jer Đoković je željan osvete i Medvedev to sigurno zna.

Kladionice ovde minimalnu prednost daju Medvedevu sa kvotom 1,75. No, to ne treba uzimati u obzir, jer je meč u totalnom egalu. Margina za gemove je postavljena na 22,5.

Očekuje nas velika borba to je sigurno. Đoković se vratio u Pariz posle duže pauze i nekako rutinski došao do finala. Hurkač ga je malo namučio, ali za to je sam kriv, jer je imao sve u svojim rukama da izbegne dramu. Izgleda solidno Đoković, ali da bi se dobio Medvedev igra mora da se pojača na viši nivo.

Medvedev sa druge strane, takođe nekako sa pola gasa do tog meča protiv Zvereva. Zvereva je bukvalno oduvao sa terena i čini se da je Rus naučio da tempira formu. Štedi energiju do četvrtfinala, a onda se polako diže i najjači je za finale.

Nema ovde mnogo pametovanja. Obojic su odlični defanzivci, obojici je bekend jači udarac i videćemo ko će uspeti da nametne svoj ritam. Medvedev ima dosta bolji servis, ali sa druge strane mreže je najbolji riterner na ATP turu, tako da neće moći da računa na mnogo laganih poena posle servisa.

Teško je ovde bilo šta prognozirati. Kladionice su odradile sjajan posao sa postavljanjem kvota i nema ne preostaje ništa drugo nego da se oprobamo sa over gemovima. Prosto, finale je, očekuje se spektakl. Čisto sumnjamo da ćemo gledati „čišćenje“ kao na US Openu tako da neka dva tesna seta su sasvim realan scenario.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje