subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Čestitam ekipi Igokee na zasluženoj pobedi

Košarkaši Igokee priredili su ogromno iznenađenje, otkako su u 7. kolu regionalne ABA lige kao gosti u beogradskoj „Štark Arena“ uspeli da savladaju velikog favorita, KK Partizan (89:91).

Gosti su u jednom momentu imali i 22 poena prednosti, ali se ušlo u veoma dramatičnu završnicu, koju su izabranici Vlade Jovanovića rešili u svoju korist.

„Čestitam ekipi Igokee na zasluženoj pobedi. Igrali su čitavu utakmicu veoma dobro, mi smo u poslednjoj ćetvrtini podigli agresivnost, vratili se i imali lepu šansu da odigramo drugačije završnicu, ali nismo to uradili. Igokea je zasluženo pobedila. Problemi su uvek isti kada igrate u ovom ritmu. Motivacija. Probao sam da počnem sa postavom za koju sam mislio da će biti izuzetno motivisana. Probudili smo se tek na kraju, došli do egala, imali i otvoren šut za tri. Imali smo priliku da vidimo kako neki igrači daju sve od sebe, dok se neki ponašaju prilično indolentno. Videćemo zašto je to tako, pričaćemo i pokušaćemo da ih dignemo, to nam je posao“, rekao je trener „crno-belih“ – Željko Obradović.

KK Partizan je sada na skoru 5-2, dok je i Igokea na identičnom učinku. U narednom kolu KK Partizan gostuje Cedevita Olimpiji, a Igokea pred svojim navijačima dočekuje Budućnost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje