nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sferopulos: Ključna je bila treća četvrtina

KK Crvena Zvezda je prema očekivanjima u dvorani „Krešimir Ćosić“ pobedila ekipu Zadra (74:84) u sklopu 7. kola ABA lige.

U pobedničkom taboru su se posebno istakli – Rokas Gedraitis sa 19, te Mateus Jago sa 12 poena, dok su kod domaćina najefikasniji bili – Luka Božić sa 20 i Dario Drežnjak sa 12 poena.

„Znali smo da igramo protiv veoma dobrog tima, pogotovu na njihovom terenu, Zadar igra vrlo dobru košarku. Bili smo svesni da neće biti lako, da ćemo morati da budemo veoma skoncentrisani. Moram da čestitam igračima jer su bili veoma fokusirani. Napadački smo u većem delu utakmice bili dobri. Ključna je bila treća četvrtina. Po izlasku iz svlačionice smo igrali veoma dobru odbranu, onako kako želim, dozvolili samo 11 poena i to je napravilo razliku, dalo nam kontrolu nad utakmicom“, izjavio je trener tima – Janis Sferopulos na konferenciji za medije.

„Crveno-beli“ su sada na čelu tabele sa učinkom 6-1 (skor koji ima i podgorička Budućnost) i u narednom kolu pred svojom publikom dočekuju Mornar iz Bara.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje