nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Čestitam mojim igračima na pobedi

KK Partizan je kao gost u dvorani „Aleksandar Nikolić“ uspeo da savlada najvećeg rivala, Crvenu Zvezdu (78:79) u drugom ovosezonskom „okršaju“ u okviru Eurolige.

Nakon utakmice na konferencije za medije, trener „crno-belih“ – Željko Obradović bio je zadovoljan igrom svog tima, koji je diktirao tempo igre i imao vodstvo od samog početka duela.

„Očito da sam veoma srećan što smo dobili utakmicu i što smo vodili tokom celog meča i verujem da smo došli do tačke da nam je lako da pobedimo utakmicu zbog poena iz odbrane. Čestitam mojim igračima i hvala svim ljudima koji su večeras bili tu da nas podrže. Činjenica je da smo mi vodili celu utakmicu. Igrali smo pametno i u odbrani i u napadu i praktično smo kontrolisali celu utakmicu i došli smo u situaciju u koju smo došli i žao mi je što nismo uspeli da odbranimo četiri poena razlike, ali to je tako. Nadam se da ćemo izvući pouke. Izuzetno sam zadovoljan brojem osvojenih i izgubljenih lopti, gde smo bili u apsolutnoj pozitivi u odnosu na tim Crvene Zvezde. Igrali smo protiv tima koji igra izuzetno dobru timsku košarku, sa fenomenalnim pojedincima, ali smo uspeli da sve vreme vodimo i budemo ti koji daju ton utakmici“, istakao je Obradović.

I KK Partizan i Crvena Zvezda sada imaju identičan učinak u Euroligi – 10 pobeda i 11 poraza. „Crno-beli“ u narednom kolu (31.01) na svom parketu dočekuju francuski Asvel, dok „crveno-beli“ odlaze na gostovanju u Italiju, gde im predstoji susret protiv Virtus Bolonje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje