petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Moramo da se prilagodimo

U petak sa početkom od 19h u dvorani „Aleksandar Nikolić“ očekuje nas drugi ovosezonski evroligaški derbi između Crvene Zvezde i Partizana.

Uoči ovog meča, na konferencije za medije iz tabora „crno-belih“ obratili su se trener ekipe – Željko Obradović i krilni centar – Zek Ledej.

„Da popravimo stvari koje nisu valjale u prvoj utakmici u Euroligi koju smo igrali ovde i koja je završena šutem u poslendjoj sekundi. Znači da smo neke stvari radili dobro, ali nije bilo dovoljno i u tom smislu smo se i pripremali. Pokušaćemo da u odnosu ono što je igra Crvene Zvezde da se prilagodimo i da probamo da odigramo dobru utakmicu. Svi igrači su zdravi, nadam se da će sve biti kao što je bilo u prvoj utakmici ovde, fer i korentno i neka pobedi bolji. Treba da odigramo kompletnu utakmicu 40 minuta ako mislimo da pobedimo“, rekao je Obradović.

„U pitanju će biti još više sitnih detalja u odnosu na prvu utakmicu koji će odlučivati. Mi moramo da na sve obratimo pažnju, pratimo zamisli trenera i igramo snažno od početka do kraja. Na nama je da pod kontrolom držimo sve što je do nas i da na terenu prikažemo detalje na kojima smo radilil“, dodao je Ledej.

KK Crvena Zvezda trenutno ima skor 10-10, dok je KK Partizan na učinku 9-11.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje