subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Hvala navijačima, bez njih ne bismo pobedili

KK Partizan je prekinuo svoj niz od pet vezanih poraza u Euroligi, otkako su na svom parketu u prepunoj beogradskoj Areni uspeli da savladaju dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope, Anadolu Efes (82:79).

Nakon utakmice, trener „crno-belih“- Željko Obradović zahvalio se navijačima na ogromnoj podršci tokom čitavog meča, bez koje njegov tim ne bi uspeo da „slomi otpor“ turskog predstavnika.

„Naravno da je sve lakše i lepše nakon pobede. Od igrača sam tražio na poluvremenu da veruju u sebe i da se bore. Borili su se, dali su sve od sebe, imali su ogromnu želju da se oduže navijačima na neverovatoj podršci. Stigli su do toliko željenog trijumfa, koji je bitan u rezultatskom, ali i u psihološkom smislu. Moram još jednom da naglasim da bez ogromne podrške i energije sa tribina, gotovo sigurno ne bismo stigli do pobede, koja nam znači mnogo, baš mnogo“, kazao je proslavljeni strateg.

„Crno-beli“ sada imaju učinak od pet pobeda i devet poraza u Euroligi, dok ih u narednom kolu očekuje gostovanje ekipi, Fenerbahčea.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje