petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Utakmica protiv prvaka Evrope je motiv više

KK Partizan u petak sa početkom od 20:30 u beogradskoj Areni pred svojim navijačima dočekuje aktuelnog prvaka Evrope, Anadolu Efes.

Uoči utakmice, trener „crno-belih“ – Željko Obradović kazao je da njegovu ekipu dodatno motiviše činjenica da im u goste dolazi trenutni šampion Starog kontinenta.

„Efes je dvostruki prvak Evrope uzastopno u poslednje dve godine. Sama ta činjenica govori o kvalitetu tima. Individualno, a ono što je još važnije timski. Imaju sjajne kreator poput Vase Micića, Boboe, Klajburna, ali ne smemo da zaboravimo i ostale igrače. Ipak, njh trojica su glavni kreatori i mi moramo da pokušamo da smanjimo njihovu kreaciju na minimum. Koliko ćemo uspeti – videćemo. Činjenica da igramo pred našom publikom i da dolazi evropski prvak treba da nam da motiv više da probamo da sve neke sitne stvari koje su bile prisutne u poslednjim utakmicama i dovele do toga da gubimo iste na jedan posed, sada korigujemo. Moramo da verujemo sami sebi, to je najvažnije. Da igramo sa samopouzdanjem“, rekao je Obradović.

„Crno-beli“ se nalaze u rezultatskoj krizi, te su u negativnoj seriji od pet poraza u Euroligi, dok je i Anadolu Efes u proteklom kolu na svom parketu pretrpeo poraz od Baskonije, te su trenutno na učinku od sedam pobeda i šest neuspeha.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje