petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Moramo da budemo oprezni, igramo protiv dobrog tima

KK Partizan u četvrtak veče sa početkom od 20:30 gostuje u Minhenu, gde im predstoji duel protiv minhenskog Bajerna u sklopu 24. kola Eurolige.

„Crno-beli“ su u prvom delu sezone pred svojom publikom uspeli da savladaju „Bavarce“ 83:77, a predstojeća utakmica je veoma bitna za oba tima u njihovim ambicijama da budu među TOP 8 ekipa.

Problem za beogradski sastav predstavljaće izostanak grčkog reprezentativca – Joanisa Papapetrua koji nije otputovao sa ekipom u Minhen usled problema sa virusom.

„Imamo iskustvo iz prve utakmice protiv njih. Izuzetno čvrsta, jaka, agresivna odbrana, prisutna u svakom momentu i ekipa koja se nijednog trenutka ne predaje. Mi smo ovde protiv njih vodili i sa 15 poena razlike i ušli smo u neizvesnu završnicu. Takva im je bila i poslednja utakmica, protiv Barselone u gostima. Gubili su celu utakmicu, onda su imali zadnji posed i šansu da pobede. Oprez veliki, svesni smo da igramo protiv dobrog tima, koji može da igra sa različitim postavama i sa četiri mala i sa četiri visoka, sa dosta preuzimanja, sa uobičajenim stvarima, da njihove petice mogu da šutiraju za tri poena. Pre svega Hanter, koji nikada pre toga nije bio igrač koji se izvlačio na šut, a sada imaju i specijalan napad za njega. Voditi računa o svakom igraču i igrati sa 40 minuta koncentracije, to je ono što bismo voleli da vidimo tokom utakmice“, rekao je trener – Željko Obradović uoči ovog meča.

KK Partizan trenutno ima skor od 12 pobeda i 11 poraza, dok je nemački predstavnik na učinku od devet trijumfa i 14 neuspeha.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje