petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Odigrali smo dobru utakmicu u fazi napada

Košarkaši Partizana uspeli su da opravdaju svoju ulogu velikog favorita na gostovanju u Podgorici, otkako su ubedljivo savladali domaću ekipu – Studentskog Centra (81:100) u okviru 16. kola regionalne ABA lige.

U redovima „crno-belih“ istakli su se – Danilo Anđušić sa 17 poena, 16 je dao Dante Egzum, Matijas Lesor je imao učinak od 15 poena i 10 skokova, Džejms Naneli je postigao 13, a Uroš Trifunović 12 koševa.

U taboru podgoričke ekipe najefikasniji je bio – Danilo Tasić sa 17 poena, a pratili su ga – Flečer Megi sa 16, te Loren Džekson sa 12 poena.

„Želim da iskoristim priliku da se zahvaljim ljudima iz Studentskog Centra što su dozvolili navijačima Partizana da dođu večeras u velikom broju i da budu na ovoj utakmici. Naravno želim da navijačima Partizana zahvalim na izuzetnoj atmosferi i uvek nam je drago kada imamo naše navijače bilo gde da igramo. Imamo ih u ABA ligi gde god da smo otišli da igramo, a takođe i u Euroligi. To je nešto fantastično što nam se dešava ove sezone. Uz ekipu su uvek i zaista im se zahvaljujem na tome. Što se tiče utakmice, želim da počnem od toga da ekipa Studentskog Centra igra veoma dobru košarku i da se vidi pečat mog kolege. Zaslužuju sve pohvale. Zahvaljujem se mojim igračima zato što su igrali ozbiljno od prvog do poslednjeg minuta. Bilo je tu i padova tokom utakmice, ali mislim da smo takođe odigrali dobru utakmicu pre svega napadački“, rekao je trener „crno-belih“ – Željko Obradović.

KK Partizan se nalazi na vrhu tabele ABA lige sa skorom od 14/2 i u narednom kolu na svom parketu dočekuju Mornar iz Bara, dok je Studentski Centar na učinku 7/9 i predstoji im duel pred svojim fanovima protiv prvaka Makedonije, MZT Skoplja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje