subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Utakmica protiv Cedevita Olimpije nam je mnogo važna

KK Partizan u nedelju od 19 časova pred svojim navijačima dočekuje Cedevita Olimpiju u sklopu 23. kola regionalne ABA lige.

Za „crno-bele“ ovo je izuzetno bitan duel u kojem je pobeda imperativ, kako bi i dalje sačuvali lidersku poziciju na tabeli do kraja regularnog dela sezone.

„Okrećemo se onom što dolazi, a to je jako važna utakmica u nedelju protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi. Tu nećemo moći da računamo na Lesora, kao i na još dve u ABA ligi. Rekao sam igračima sinoć da odmah idu kući na spavanje, da se dobro odmore i da se danas pripremimo kroz jedan trening za Olimpiju. Nama će svaka sledeća utakmica biti još bitnija. Videćemo dokle možemo da izdržimo. Imali smo odličnu utakmicu protiv Virtusa, pa smo zbog velike potrošnje odigrali slabije protiv Milana. Utakmica protiv Cedevita Olimpije nam je mnogo važna, možda i bitnija od svih koje dolaze“, rekao je trener ekipe Željko Obradović.

Sutrašnja utakmica imaće i humanitarni karakter, jer će na inicijativu KK Partizana Mozzart Bet obe ekipe na predstavljanje izaći u majicama posvećenim Svetskom danu podrške obolelima od epilepsije. Biće to prvi slučaj u svetu da se sportski klubovi pruže podršku ljudima koji žive sa ovom bolešću.

Preuzeto sa sajta: https://kkpartizan.rs/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje