sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Za protivnika imamo sjajnu ekipu

KK Partizan u četvrtak sa početkom od 18:30 gostuje u Istanbulu, gde im u okviru 29. kola Eurolige predstoji utakmica protiv dvostrukog prvaka Evrope, Anadolu Efesa.

Za oba tima ovo je izuzetno bitan duel u njihovim namerama da obezbede mesto među TOP 8 na kraju regularnog dela sezone.

„Ono što je bitno je da su im se povređeni igrači vratili. Pre svega Vasa Micić i Larkin koji su apsolutno najvažniji igrači u tom timu. Biće u kompletnom sastavu. Uvek je dobro da za protivnika imate jednu tako sjajnu ekipu koja je dve godine zaredom bila prvak Evrope. Situacija u kojoj se oni nalaze i u kojoj se mi nalazimo je na neki način neverovatna. Ali, eto, dešavale su se povrede. Moramo da se spremimo da igramo neku normalnu utakmicu. Sigurno će biti motivisani, videli smo već i izjave trenera Atamana koji je rekao da je za njih utakmica protiv nas ključna i u svakom pogledu mnogo važnija od utakmice sa Realom. Mislim da će u tom smislu i pripremiti utakmicu protiv nas“, rekao je trener „crno-belih“ – Željko Obradović.

KK Partizan trenutno ima skor od 15 pobeda i 13 poraza, dok je turski klub na polovičnom učinku 14/14.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje