utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Očekivano, Den Kvin dobio otkaz u Atlanti

Glavni trener Atlanta Falkonsa i njihov generalni menadžer Tomas Dimitrof dobili su otkaz nakon poraza od Karolina Pantersa. Ovo je svakako očekivan potez uprave Falkonsa, jer je Atlanta krenula užasno u novu sezonu, sa 0-5 i nešto je moralo da se menja.

Pretendenti za funkciju glavnog trenera su defanzivni koordinator Rahim Moris i ofanzivni koordinator Dirk Koeter, a u priči je i trener lajnbekera Džef Ulbrih.

Izjava Artura Blanka, vlasnika Atlante:

„Donešenje ovakvih odluka nikada nije bilo lako, ali prethodne dve sezone i start ove su bile veoma teške za mene. Tokom svih ovih godina oni su predstavljali našu franšizu na najbolji moguću način, na način na koji očekujete da vas predstavljaju lideri vašeg tima.

Uložili smo sve moguće resurse u pobedu i to ćemo činiti i dalje, ali rezultati u poslednje vreme ne ispunjavaju naše standarde, ili ono što sam obećao našim navijačima. Zbog toga ćemo u narednom periodu sastaviti novi stručni tim koji će predvoditi Atlanta Falkonse.“

Den Kvin je radio šest sezona kao glavni trener Atlanta Falkonsa i zabeležio je 43 pobede i 42 poraza. Prethodne dve sezone Atlanta je završila sa skorom 7-9 bez plasmana u plej of, što je potpuno razočaravajuće ako se uzme u obzir kakav tim imaju.

Na kraju može se reći da će Den Kvin ostati upamćen po onom porazu u Superboulu 51 kada je Atlanta ispustila prednost od 28:3 u trećoj četvrtini protiv Nju Ingland Patriota.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje