utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Veliki udarac za Dalas Kaubojse, Preskot završio sezonu

Ekipa Dalas Kaubojsa možda jeste zabeležila važnu pobedu protiv divizijskog rivala Njujork Džajantsa (37:34), ali ispostavilo se da je to ipak samo pirova pobeda. Naime, Dalas je ostao bez startnog kvoterbeka Daka Preskota koji je doživeo tešku povredu skočnog zgloba. Prema informacijama iz Amerike, povreda je teže prirode i Preskot će najverovatnije propustiti ostatak sezone.

Ovo je veliki udarac za ovaj tim, jer je Preskot imao fantastičnu sezonu. Ovaj sjajni kvoterbek je predvodio ligu u gotovo svim statističkim parametrima. Konkretno, Preskot je predvodio ligu u prebačenim jardama sa 1,690, a njegovi Dalas Kaubojsi su u proseku postizali 32,6 poena, po čemu su treći u ligi.

Do povrede Preskot je prebacio 166 jardi uz intersepšn. Njega je na terenu zamenio iskusni Endi Dalton koji je uspeo da odvede tim do teške pobede. Najveće zasluge za trijumf ima kiker Dalasa Greg Zurlajn koji je pogodio šut za pobedu sa 34 jarda razdaljine na tri sekunde pre kraja utakmice.

Koliko god ovo bila važna pobeda za Dalas čini se da je skupo plaćena, jer nikada nije lako kada ostanete bez lidera tima.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje