subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Od Vardara pa do Triglava (najave i predlozi)- 16. jul 2022!

Nastavkom sezona u svim ligama i kod nas se javljaju noviteti, rešili smo da ponovo uvedemo rubriku koja će izlaziti na sajtu petkom ili subotom (u zavisnosti od toga kada počinje prvi meč) ili u vanrednim kolima kada ima dovoljno materijala za to, a biće posvećena ligama nekadašnje Jugoslavije. Naime, pokušaćemo da iz kola u kolu izvučemo po jedan meč koji iz nekog razloga smatramo dobrim za klađenje (zbog izostanaka, tradicije, forme, saradnje…) i to iz sledećih liga: 1. i 2. HNL liga Hrvatske, Premier liga BIH, Prva Slovenačka liga, Prva liga Makedonije i Prva liga Crne Gore. Broj parova će varirati od kola do kola, a početkom svih liga, pokušaćemo da po kolu u ovoj rubrici bude šest parova, iz svake zemlje po jedan. Nadamo se da ćemo biti uspešni na vaše i naše zadovoljstvo:

19:00 Osijek – Gorica: Zanimljiv duel na otvaranju nove sezone koji će odigrati Osijek jedan od timova koji je prošle sezone do pred kraj sezone bio u borbi za titulu i Gorica, stabilan prvoligaš. Osijek je tim koji je malo menjao u prelaznom roku, glavni poslovi završeni su na zimu, Ćaktaš i Lovrić bi trebalo da su se adaptirali pa će Osijek biti glavna pretnja Hajduku i Dinamo u borbi za titulu. Iz Istre se vratio Dionu Dreni Belji koji je odlično pojačanje za napad, pa deluje da Osijek ima jači tim nego proletos. Uz to imali su savršene pripreme sa šest pobeda na šest mečeva što im daje dodatno samopuzdanje. Sa druge strane Gorica ide istim stopama, forsira mlade igrače koji kroz ovaj klub traže promociju i iskorak u neki veći klub, odlazak Hrvoja Babeca je udarac za tim, ali postoje i zamene, mada tek treba da se dokažu. Prošle sezone Osijek je sjajno igrao na domaćem terenu gde je imao skor 11-5-2 (26:12), dok Gorica u gostima ima učinak toplo-hladno 8 pobeda i poraza uz 2 remija. Po nama je u uvodnom meču Osijek veliki favorit i mi predlažemo pobedu domaćina po kvoti 1,55!


Od 21 sata u Sarajevu, Željezničar će dočekati trebinjski Leotar. Željo je tokom ovog prelaznog roka radio na tome da pojača igrački kadar, uglavnom su odlazili igrači koji nisu opravdali očekivanja i koji nisu uspeli da se nametnu, najveća pojačanja su brazilac Klerismaria koji dolazi iz Rudara iz Prijedora, kao i najbolji strelac Prve lige BIH Dženan Haračić, uz Semira Štilića koji je zaštitni znak kluba, prošle sezone jedino što je vredno pomena su izdanja na domaćem terenu gde su imali 9 pobeda, 6 remija i samo 2 poraza uz gol razliku 19:9 uz Zrnjski su bili najjača odbrana na domaćim terenima, inače odbranu gotovo da nisu menjali, problem će možda biti izostanak standardnog golmana Bendera, ali će ga menjati U21 reprezentativac Muftić. Leotar je dva kola pre kraja prošle sezone izborio opstanak, pa će ove sezone pokušati to da uradi mnogo ranije, iako nemaju realnog osnova za to, promenili su gotovo ceo tim, otišlo je 12 igrača, dok je stiglo 10 novih što će biti teško uigrati i složiti. Prošle godine u gostima skor 4-1-12 (10:28). Željo je dobio poslednjih 11 mečeva kada je dočekao Leotar pa prema tome sumnjamo da će sada biti drugačije i ovo je pobeda domaćina po kvoti 1,50


20:00 TSC – Javor: Odličan uvodni meč igrača TSC-a koji su savladali favorizovani Čukarički u Beogradu sa čak 4:1 i pokazali da će se umešati u borbu za evro vize ove sezone, problem bi mogao da bude odlazak jednog od najboljih igrača Banjca u Rusiju, ali i pored toga ostaje jako dobar karad u Bačkoj Topoli da nastavi sa serijom uspeha. Sa druge strane Javor je doživeo rezultatsku katastrofu u Ivanjici od Partizana 0:4, pa će trener Bondžulić morati da traži nova rešanja i da vrati timu samopouzdanje, naročito i zbog činjenice da Javor nikada nije pobedio TSC u gostima, tj sve mečeve dobio je domaćin i redovno uz goleade, dosadašnji rezultati ova dva tima kada je TSC domaćin su 2:1,6:1,4:2, 3:1. Ovog puta takođe idemo na goleadu ali i pobedu domaćina, naš predlog je kombinacija 1&3+ po kvoti 2,05.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje