utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

OI – odbojka žene, 1/4 finala: predlozi za sredu (4. avgust)

02:00 Južna Koreja W – Turska W

U prvom meču 1/4 finala bi poraz Turske predstavljao veliku senzaciju. Očekivano je ne samo da Turska slavi već da to učini sa maksimalnih 3:0 u setovima. Zato se kao dobra igra nameće minus poena na granici od 160.5 kvota @1.77 / MaxBet, a još sigurniji tip, ali sa nešto manjom kvotom je Predlog: H2 +12.5 sa kvotom @1.55 – da će Turska osvojiti 13 ili više poena od Koreje.

10:00 Srbija – Italija

Ako se neka dva tima, od svih četvrtfunalnih parova, dobro poznaju, to su Srbija i Italija. Pred OI su u Srbiji odigrali tri prijateljske utakmice i svaku od njih Srbija je dobila sa 3:2 u setovima. Dva meča, pre pomenuta tri, koja su bila velikog značaja kao i sutrašnji, Srbija je dobila sa 3:1. Srbija mnogo nedostaje prava Brankica Mihajlović (koja još nije u pravoj formi posle povrede), dok je najslabija tačka Italije problem sa pozicijom tehničara. Očekivano je da vidimo maratonski meč. Predlog: +180.5 poena kvota @1.75 / sportska kladionica MaxBet


Preostala dva para 1/4 finala su 06:00 SAD – Dominikanska Republika i 14:30 Brazil – Olimpijski tim iz Rusije. U pomenuta dva meča treba očekivati pobede SAD i Brazila. Za SAD bi Dominikanska Republika trebala da predstavlja trening pred konačne obračune za medalju. Sa druge strane, Brazilke će morati mnogo više da se pomuče, kako bi obezbedile mesto u polufinalu. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje