četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovi timovi ne mogu da se pohvale efikasnim okršajima

Ovog ponedeljka, u terminu od 13 časova, odigraće se utakmica 1. kola relegacione grupe danske 2nd Division između Kolding IF-a i Brabrand IF-a.

Kolding IF je u regularnom delu sezone sakupio 24 boda, ostvarivši 5 pobeda, 9 remija i 8 poraza, te ovu fazu takmičenja počinje kao četvrti tim na tabeli.

Sa druge strane, Brabrand IF je zauzeo treće mesto u grupi, sa ukupno 25 poena, nakon što je na 22 odigrane utakmice zabeležio 6 pobeda, 7 remija i 9 poraza.

Međusobne utakmice: Kolding IF – Brabrand (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobno odigranim utakmicama, Kolding IF i Brabrand IF ne mogu da se pohvale efikasnim partijama. Na poslednjih 5 susreta, odigranih u periodu od novembra 2018. do aprila 2022. godine, ovi timovi su uspeli da postignu samo 6 golova, a pritom su svih pet puta bili dobitni tipovi “0-2“ i “NG“. Za nastavak ovog niza kladionice nam nude kvote 1,65 i 1,75.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje