subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika su savadali 6 puta zaredom, uz gol razliku 19:2

Večeras od 20 sati i 30 minuta na programu je još jedna utakmica prvog kola rumunske Lige 1, a sastaće se ekipe Dinamo Bucuresti i Universitatea Craiova.

Dinamo Bucuresti je ekipa koja je prethodnu sezonu završila na 4. mestu u drugoj ligi, sa ukupno 46 osvojenih poena, nakon čega je u doigravanju savladao Arges (ukupnim rezultatom 8:5) i tako izborio promociju u prvu ligu.

Universitatea Craiova se kao i ove sezone takmičila u prvenstvu Rumunije, da bi na kraju sezone zauzela 4. poziciju u šampionskoj grupi, sa ukupno 40 poena.

Međusobne utakmice: Din. Bucuresti – Univ. Craiova (www.flashscore.com)

S obzirom na to da je domaćin povratnik u elitni rang, svakako je očekivano da zvanje favorita na ovom meču pripadne gostima. Još jedan od razloga za to bi mogla da bude činjenica da je Universitatea Craiova savladala Dinamo Bucuresti na 6 uzastopnih susreta i to uz ukupno 19 postignutih i samo 2 primljena gola. Za nastavak ovog niza i novu pobedu gosta nudi se kvota 1,75.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje