nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika su savladali 5 puta uzastopno

U okviru 34. kola poljske III Lige (Grupa III) odigraće se utakmica između ekipa Stilon Gorzow i Rekord Bielsko-Biala, koja je na programu danas od 17 časova.

Stilon Gorzow se uoči poslednjeg meča u sezoni nalazi na 12. poziciji, a na svom kontnu ima 41 bod i skor od 12 pobeda, 5 remija i 16 poraza.

Sa druge strane, Rekord Bielsko-Biala ima 65 poena i trenutno zauzima 2. mesto na tabeli pošto je do sada ostvarila 19 pobeda, 8 remija i 6 poraza.

Međusobne utakmice: Stilon Gorzow – Bielsko-Biala (www.flashscore.com)

I za jednu i za drugu ekipu je ova utakmica bez rezultatskog značaja, ali je kao favorit na ovom meču imenovan gostujući tim. Ono što bi moglo da im pomogne da dođu do pobede jeste odlična serija rezultata koju imaju protiv Stilon Gorzowa s obzirom na to da su slavili na svakoj od prethodnih 5 utakmica i to uz ukupno 14 postignutih i samo 3 primljena gola. Za nastavak ovog niza i novu pobedu Rekorda se nudi kvota 1,95.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje