sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 19. mart 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


Zbog relativno loše ponude, danas vam u okviru naše rubrike skrećemo pažnju na jednu utakmicu, a kvota na pobedu favorita je u znatnom padu.

23:15 U. Espanola – Mushuc Runa (Južna Amerika – Copa Sudamericana)
Kvota na pobedu domaće ekipe je u padu, a gotovo sigurno će do večeras pasti još više. Domaćin jeste favorit, a u pitanju je prvo kolo nokaut faze, odnosno prvi od dva meča koji će odigrati ove dve ekipe u okviru istog. Čileanski klub, ovog puta domaćin, na poslednja 4 susreta upisao je 4 pobede i definitivno se nalazi u dobroj formi. Nadamo se da će večeras upisati i petu uzastopnu pobedu protiv ekvadorskog kluba koji je bez pobede na poslednjih 5 utakmica.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje