sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 20. mart 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


22:15 Dep. Capiata – Libertad Asuncion (Paragvaj – Primera Division – Apertura)
O ovom susretu smo pisali i u rubrici koja je vezana za uplate, a evidentno je da je gost ovde apsolutni favorit i da velik broj uplata ide upravo na pobedu gosta. Baš zbog toga viđamo pad kvote na pobedu favorita, odnosno gosta, a vrlo verovatno će ista pasti još više.

00:00 Maringa FC – Londrina (Brazil – Campeonato Paranaense)
Na ovom susretu je došlo do prilično velikog menjanja kvota, a reč je o tome da j domaćin sa pozicije autsajdera polako dospeo gotovo do pozicije favorita. Sa druge strane, gost je od blagog favorita postao jednako blizu pobede kao i svoj rival, ako je verovati kvotama. Ovakve susrete uvek treba izbegavati, pogtovo kada se ne zna razlog drastičnog promena kvota.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje