subota, 22. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 26. maj 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


16:00 Saratov – Lipetsk (Rusija – PFL – Center)
Na ovom susretu imamo slučaj gde je kvota na pobedu domaćina u padu, a to nas i ne čudi mnogo, s obzirom na to da je Saratov na 2. mestu na tabeli, dok je Lipetsk na 4. mestu sa čak 10 bodova manje. Obe ekipe su u solidnoj formi, pad kvote nije velik, a mi vam savetujemo da se pazite ovog susreta, te da se ne „zalećete“ na pobedu domaće ekipe.

20:00 Brann – Rosenborg (Norveška – Eliteserien)
Kvota na pobedu domaćina je u padu, a možda je razlog tome izuzetno loš početak sezone Rozenborga, koji se nakon 9 odigranih kola nalaze na 13. mestu na tabeli, a ekipa broji 16 ekipa. Brann je sada vezao tri pobede, nalazi se u sjajnoj formi i ugostiće ekipu koja je u izuzetno lošoj formi trenutno.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje