subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 28. februar 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


22:30 Pasaquina – FAS (El Salvador – Primera Division – Clausura)
Kvota na pobedu gosta je u padu, dok je kvota na pobedu domaćina u padu. Do pre nekoliko časova kvote su bile potpuno drugačije, tačnije, delovalo je kao da je domaćin favorit. S obzirom na to da sumnjamo da neko aktivno prati prvenstvo u ovoj zemlji, preporučujemo zaobliženje ove utakmice, ili tipovanje na osnovu statistike, gde je tip „0-2“ po kvoti 1.57 – 1.72 sasvim prihvatljiv.

01:00 Jamajka (Ž) – Čile (Ž) (Svet – Internacionalna prijateljska utakmica)
Kvota na pobedu Čileanki je u enormnom padu, a ne znamo šta je pravi razlog tome. U pojedinim kladionicama kvota na pobedu gostujuće reprezentacije pada čak i do 1.65. Vrlo verovatno će do početka susreta pasti još više, a skrećemo vam pažnju na ovaj susret jer ženska reprezentacija Jamajke ima 6 vezanih pobeda kao domaćin, dok ženska reprezentacija Čilea na strani ima 1 pobedu i 5 poraza na poslednjih 6 susreta (jedan od tih 5 poraza je nakon remija u regularnom delu igre). Dakle, deluje da su ovde kladionice „umešale prste“ i da kvote nisu onakve kakve bi mogle da budu.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje