ponedeljak, 04. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 5. april 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


20:45 Galway – Limerick (Republika Irska – Division 1)
Stanje kvota se prilično promenilo, a domaćin, koji je bio autsajder, sada postaje blagi favorit, dok gost polako postaje autsajder, ako je verovati kvotama. U pitanju je 7. kolo, a Galway i dalje nema remi, te je možda baš večeras pravo vreme za isti. Limerick je u mnogo boljoj formi (ima 3 vezane pobede), te nam nije jasno zašto dolazi do promena u kvotama.

01:00 Barnechea – La Serena (Čile – Primera B)
Kvota na pobedu domaćina je u prilično velikom padu, a isti je bolje pozicioniran od svog večerašnjeg rivala. Pored toga, treba pomenuti da je Barnechea vezao tri poraza, te po našem mišljenju nije toliki favorit kakvim ga kladionice predstavljaju. Pripazite se ovog susreta, a Čileance je uvek bolje tipovati na golove, nego na konačni ishod, ako nas pitate.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje