subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obe ekipe prilično oslabljene večeras!

Večeras će se u jedan sat iza ponoći sastati Palmeiras i Coritiba, a obe ekipe će u ovaj meč ući prilično oslabljene, ali je iz nama nepoznatog razloga kvota na pobedu domaćina u padu. U svakom slučaju, ako ne želite da tipujete bilo šta, možda vas ovi podaci makar udalje od ove utakmice, što je nekad i najpametnije.

Za domaći tim danas večeras neće igrati: Luan (13/0 odbrana, suspendovan), Willian (17/5 napad, najbolji strelac ekipe, suspendovan), Jailson (4/0 golman), Mina (11/1 odbrana), Arouca (0/0 sredina), Felipe Melo (5/0 sredina), Bastos (13/0 sredina).

Takođe, za goste neće igrati Kleber (11/4 napad, drugi strelac ekipe, kapiten), Leo (11/0 odbrana), Werley (12/1 odbrana), William Matheus (20/0 odbrana), Geovane (0/0 odbrana), Henrique Gelain (0/0 odbrana), Thalisson Kelven (2/0 sredina) i Alecsandro (15/1 napad).

Mi vam želimo puno sreće za šta god da se odlučite, a naš savet je da zaobiđete ovaj susret gde su obe ekipe sa dosta izostanaka, a domaća je bez par ključnih igrača. Srećno!


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje