sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pet nerešenih utakmica u nizu!

Sa početkom od 20 sati i 30 minuta na programu je utakmica sedmog kola poljske Division 1 u kojoj će se sastati ekipe Korona Kielce i Miedz Legnica.

Korona Kielce na današnji meč stiže kao prvoplasirani tim na tabeli jer je od početka sezone zabeležio svih 6 pobeda i to uz gol razliku 10:2.

Miedz Legnica, sa druge strane, ima ukupno 14 bodova, skor od 4 pobede i 2 remija te gol razliku 11:3, zbog čega se u ovom trenutku nalazi na 3. poziciji.

Međusobne utakmice: Korona Kielce – Legnica (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su u prošlosti odigrale ukupno 5 međusobnih utakmica, ne računajući prijateljske, a interesantno je da smo na svakoj od njih videli maksimalno dva gola, ali i nerešen ishod, od čega 3 puta bez golova i 2 puta rezultatom 1:1.

Uzimajući u obzir ovaj niz rezultata kao interesantan izbor za klađenje se nameću tipovi “0-2“ (1,70), “X“ (3,10), kombinacija “X&0-2“ (3,70), pa čak i tačan rezultat “1:1“ po kvoti 5,75. Šta vi mislite, hoćemo li i na ovom meču videti podelu bodova?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje