nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Petice“ protiv „Vukova“

Na stadionu „Opel Arena“ biće odigrana prva utakmicu u sklopu 24. prvenstvenog kola prvog ranga nemačkog fudbala „Bundesliga, u kojoj će domaći Majnc 05 ugostiti ekipu, Volfzburga.

MAJNC 05 je uprkos iznenađujućoj pobedi u prošlom kolu na gostovanju kod Herte Berlin (0:2), ostao u opasnoj zoni (ali svakako pozitivan podstrek za ovaj tim), tačnije nalazi se na mestu koje vodi u doigravanje za opstanak u elitnom društvu. Domaći tim će na predstojećoj utakmici najverovatnije biti oslabljen neigranjem: E.Adler, L.Oztunali.

VOLFZBURG se nalazi u kriznom periodu, te je usled slabih partija kluba ostavku podneo doskorašnji trener, Martin Šmit, a kao njegova zamena doveden je Bruno Labadija, koji će debitovati na klupi „Vukova“ na ovom meču. Volfzburg ima tek dve ostvarene pobede ove sezone na gostovanjima na 11 odigranih duela, a uglavnom su te utakmice dosta neefikasne, jer u proseku pada 1.9 golova na tim susretima. Za goste neće nastupiti: M.Arnold, J.Brooks, J.Blaszcykowski, I.Camacho, M.Tisserand, F.Uduokhai, P.Verhaegh, S.Jung, A.Mehmedi.

Rezultati njihovih proteklih duela kada je Majnc 05 igrao pred svojim fanovima:

04.03.17 BUN Mainz Wolfsburg 1 : 1
07.11.15 BUN Mainz Wolfsburg 2 : 0
22.03.15 BUN Mainz Wolfsburg 1 : 1
24.08.13 BUN Mainz Wolfsburg 2 : 0
23.02.13 BUN Mainz Wolfsburg 1 : 1
20.04.12 BUN Mainz Wolfsburg 0 : 0

 

Predlog za tipovanje:

Iako, Majnc u najmanju ruku ne igra dobro, blagi su favoriti na ovom duelu, jer gosti imaju velikih problema kako sa trenutnom formom, tako i sa povređenim i suspendovanim fudbalerima, a i pitanje je koliko je novi trener stigao da upozna ekipu i spremi je za ovaj duel. Gledajući trenutno stanje u klubovima i istorijat njihovih susreta na „Opel Arena“, kao naizgledniji predlog nameće se dupla šansa na domaći tim u utakmici na kojoj ne treba očekivati veliki broj golova.

1X&0-3  –  @1.65

Susret je na programu u petak sa početkom od 20:30.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje