petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Petice“ VS „Rudari“

Prva utakmica u okviru 26. prvenstvenog kola Prve lige Nemačke „Bundesliga“ biće odigrana u petak kada domaća ekipa, Majnca 05 na svom terenu ugostiti tim, Šalkea.

MAJNC – ŠALKE

MAJNC se trenutno nalazi u nezavidnom položaju, jer su na mestu koje vodi u baraž utakmice za opstanak u najelitnijem rangu nemačkog fudbala, te popularne „Petice“ očekuje teška borba kako bi zadržali svoj prvoligaški status. Na svom terenu u poslednjem periodu ne igraju baš dobro, ostvarili su svega jednu pobedu na predhodnih pet domaćih susreta i imaju negativnu gol razliku 16-18. Velika „boljka“ ovog tima je defanziva, trenutno imaju čak 42 primljena pogotka i jedino je Keln slabiji od njih u ovog segmentu. Na predstojećem meču biće oslabljeni neigranjem: L.Balogun (defanzivac), R.Zentner (golman).

ŠALKE za sada je na pravom putu da ostvari svoj cilj i obezbedi učešće u Ligi Šampiona naredne sezone, jer su trenutno na drugoj poziciji na tabeli. Nalaze se u dobroj seriji rezultata, vezali su tri uzastopne pobede u nacionalnom prvenstvu. Jedni su od boljih gostujućih ekipa u ligi, na 12 odigranih utakmica osvojili su 18 bodova i imaju pozitivan gol količnik 18-16. Za goste neće nastupiti: A.Baba (levi bek), L.Goretzka (vezista), C.Teuchert (napadač).

Predlog za tipovanje:

Gosti su svakako favoriti za trijumf na ovom meču, jer se nalaze u dosta boljoj formi i objektivno gledano kvalitetniji su tim, ali kako domaći sastav ima „obavezu“ osvajanja neophodnih bodova za opstanak (pogotovo na svom terenu), pokušaćemo sa „sigurnijom“ varijantom i duplom šansom na goste uz minimalno dva postignuta pogotka na celom susretu.

„X2&2+“ – @1.70

Utakmica je na programu 9. marta sa početkom od 20:30 na „Opel Arena“.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje