nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Servis u Indijan Welsu ne pravi veliku razliku

U okviru prvog kola mastersa u Indijan Welsu gledaćemo francuski derbi u kom će se sastati Pjer Erber i Žil Simon.
Ako se gledaju rezultati tokom prethodnih nedelja jasno je da je Erber bio dosta bolji. No, uslovi u kojima je Erber igrao dobro su bili dvoranski, a ovi koji vladaju ovde u Kaliforniji su potpuno drugačiji.

Treba istaći da iako je podloga beton, ovaj beton nije brz kao onaj u Melburnu, ili mastersima u Severnoj Americi. Ovo je jedan od najsporijih betona i sa razlogom je takav, jer nakon ovih mastersa sledi sezona šljake pa u skladu sa tim podloga je dosta spora.
To naravno ne odgovara Erberu koji svoju igru bazira na servisu, i čestim izlascima na mrežu. Ovde loptice odskaču jako visoko, ali on ne forsira ravan servis, već se to svodi na slajs servis kojim želi da protivnika izbaci sa terena. On ovde neće imati željenu brzinu tako da će ti izlasci na mrežu  biti vrlo rizični.

Tome će naravno da doprinese i Simon koji činjenica nije ni sena igrača od pre nekoliko sezona, ali je i dalje dovoljno dobar da produži poen i natera na grešku Erbera. U razmenama kojih će sigurno biti Simon ja za klasu jači i tu će biti i prevaga.

Napomenuli bismo i jako dobre igre Simona ovde u Kaliforniji. Od 2007. godine pa na ovamo nikada nije ispao u prvom kolu. Ova podloga je idealna za njegovu defanzivnu igru i on po nama ovde mora biti favorit.

Predlog: Pobeda Simona 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje