nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Petrić: Važna pobeda, ali imamo još posla

Fudbaleri Partizana po drugi put u svega nedelju dana uspeli su da savladaju nemačkog bundesligaša – Keln u okviru grupne faze Lige Konferencija, ovoga puta pred svojom publikom rezultatom 2:0 (1:0).

U intervjuu nakon meča, šef struke „crno-belih“ Gordan Petrić istakao je da su njegovi izabranici zabeležili veoma važan trijumf, ali da nema prostora za veliko opuštanje, jer ih očekuju još dve utakmcie do „evropskog proleća“.

„Dva puta su pobedili kvalitetnog protivnika u nedelju dana. Nije bilo lako, večeras neka uživaju, a već od sutra razmišljamo o narednom duelu. Blizu smo proleća, ali u fudbalu se nikad ne zna. Imamo još dve utakmice, prvu od njih protiv Nice. Lepo je da smo uzeli tri boda, ali treba zavrišiti posao do kraja. Samo igrači znaju koliko je meč bio težak. Fizički je ovaj duel bio i teži od onog u Kelnu. Rekao sam pre utakmice da ćemo ući u umor posle večerašnjeg duela i nadam se da ćemo imati snage da izdržimo do kraja polusezone“, izjavio je Petrić.

FK Partizan nakon 4. odigranog kola Grupe „D“ Lige Konferencija zauzima lidersku poziciju uz 8 osvojenih bodova. U narednom kolu gostuju u Francuskoj, gde im za dve nedelje predstoji susret protiv Nice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje