sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Uskoro napušta Monumental

Jedan od ponajboljih južno-američkih stručnjaka – Marselo Galjardo objavio je da na kraju tekuće sezone napušta klupu argentinskog velikana – River Plate.

46-godišnji strateg je ovu odluku saopštio na konferenciji za medije i tako stavlja „tačku“ na svoj osmoipogodišnji mandat u „Milionerima“ koje je preuzeo tokom 2014. godine.

„Ovde sam da vam nešto saopštim. Ugovor mi ističe u decembru i više neću biti u klubu. Bila je ovo jedna od najtežih odluka koje sam doneo. Želim da se zahvalim svima koji su mi ukazali poverenje i celoj upravi što mi je dala priliku da se dokažem i dali potpunu slobodu da radim. Zahvaljujem se svim ljudima koji su verno pratili ovaj proces tokom osam i po godina. Na kraju, želim da se zahvalim navijačima. Hvala vam za svu ljubav koju ste mi pružili. Bila je ovo lepa priča. Sve ima kraj i mislim da je vreme da završimo sa zatvaranjem jednog lepog i veoma vrednog ciklusa“, poručio je Galjardo.

Argentinac je kao trener River Plate uspeo da osvoji – titulu prvaka Argentine, jedan trofej Kopa Sudamerikane, dva Kopa Libertadoresa, tri Rekopa Sudamerikane, tri pehara u nacionalnom Kupu, kao i dva u Superkupu Argentine.

Prema najava, Galjardo bi svoj naredni trenerski angažman trebao da ima u jednom od klubova u TOP 5 liga Evrope.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje