petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

PITSBURG STILERSI – KLIVLEND BRAUNSI – NAJAVA MEČA

I poslednji meč super vajld kard vikenda je rezervisan za Pitsburg Stilerse i Klivlend Braunse. Biće to b2b utakmica za ova dva tima, jer su upravo oni igrali u poslednjem kolu regularnog dela šampionata. Sada je siutacija takva da su Stilersi favoriti sa kvotom 1,40, a margina na poene iznosi 47,5.

Pistburg Stilersi:

Slično kao i kod Sijetla i sezona Stilersa se može podeliti na dva dela. U prvom delu su maksimalno dominrali, pre svega defanzivno i došli do skora 11:0. Mnogi su taj skor opravdavali lakšim rasporedom, ali bilo kako bilo ostvariti 11 pobeda u nizu u tako takmičarskoj ligi kakva je NFL je za svaki respekt. Ipak, u samom finišu regularnog dela se sve poremetilo. Pitsburg je očajno igrao, pre svega u napadu. Hvatači su izgubili fokus, masivno su počele da se ispuštaju lopte, a onda su usledili porazi. Ben Rotelsberger nije ličio na sebe, te su Stilersi na kraju završili sa skorom 12-4.

U poslednjem kolu su odmarali startere i u ovu utakmicu ulaze maksimalno sveži.


Klivlend Braunsi:

Klivlend Braunsi su posle 18 godina u plej ofu. Da, dobro ste pročitali posle 18 godina su i oni dočekali da igraju plej of. Na njihovu sreću u poslednjem kolu su igrali protiv Stilersa koji su odmarali startere, pa su na jedvite jade uleteli u plej of.

Glavni trener Kevin Stefanski je odradio sjajan posao. Konačno je posložio onako kako treba da izgleda. Dao je pravu ulogu Bejkeri Mejfildu koji sada dosta manje greši. Klivlend je klasična trkačka ekipa, a kako i ne bi kada imaju najbolji tandem trkača u vidu Nika Čaba i Karima Hanta.

Odbrana je sasvim solidna, a sada kada su probili tu barijeru zvana plej of nikako ih ne treba potceniti.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Veliki udarac za Braunse će biti to što Kevin Stefanski neće biti kraj aut linije, jer je pozitivan na Covid 19. Stilersi jesu favoriti, ali mi smo se ovde odlučili na opkladu igrača.

U pitanju je startni trkač Nik Čab koji je večeras postavljen na 66,5 jardi. Po našem mišljenju to je baš niska margina, jer ovaj igrač nosi igru po zemlji ovog tima.

Pogledajmo njegove brojke na poslednjih 5 utakmica:

– Čab vs Pitsburg – 14 nošenja za 108 jardi, ceo tim 31 nošenje za 196 jardi.
– Čab vs Njujork Džetsi – 11 nošenja za 28 jardi, ceo tim 18 nošenja za 45 jardi.
– Čab vs – Njujork Džajantsi – 15 nošenja za 50 jardi, ceo tim 30 nošenja za 106 jardi.
– Čab vs Baltimor – 17 nođšenja za 82 jarda, ceo tim 28 nošenja za 138 jardi.
– Čab vs Tenesi – 18 nošenja za 80 jardi- ceo tim 36 nošenja za 118 jardi.

Kao što se da videti koliko god Klivlend zvao akcija za trčanje pola će ići na Čaba. Mi verujemo da će danas biti dosta takvih akcija, jer neće biti glavnog trenera kraj aut linije. S obzirom da je plej of u pitanju mi ne verujemo da će Bejker Mejfild nešto mnogo rizikovati. Ići će se pre svega na osiguranje lopte, a ona je najsigurnija upravo kod Čaba.

Što se odbrane Pitsburga tiče to je odbrana protiv koje se i te kako može trčati, a pogledajmo malo poslednjih pet utakmica.

– Pitsburg vs Klivlend – 192 jarda
– Pitsburg vs Indijanapolis – 127 jardi
– Pitsburg vs – Sinsinati – 152 jarda
– Pitsburg vs – Bafalo – 104 jarda
– Pitsburg vs Vašington – 45 jardi

Protiv njih se može igrati, a s obzirom da će Čab imati veliku ulogu večeras ova margina nam izgleda zaista nisko.

Predlog za klađenje: Čab više od 66,5 istrčanih jardi

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje