četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje (Sent Trope) – 19. Septembar

Članak otvarati do 13:00


13:05 Lestien – Gaston 21.5+ 1.72 Soker / Krug 1 1000 din

Rezultat: 6-3 6-2 -1000 din

Čelendžer u francuskom Sent Tropeu donosi domaci duel izmedju Lestiena i Gastona. Očekivano, kladionice su postavile egal kvote, dok je margina za gemove postavljena na 21.5.

Baš izjednačen meč ako nas pitate. Dvojica igrača podjednakih kvaliteta. Obojica slove za igrače koji vole duge razmene. Veoma su brzi, veoma su pokretni i bore se za svaku loptu. Mana im je nešto slabiji servis, ali opet sve do nadoknađuju velikom požrtvovanošću.

Sto se forme tiče jako je tesko diskutovati o tome. Gaston se seljaka sa betona na šljaku pa sad ponovo na beton. U Sevilji je stigao do polufinala gde ga dobija Baena, a nakon toga u Poljskoj gubi u prvoj rundi. Lestien sa druge strane igrao u Renu gde ga u prvoj rundi posle velike borbe dobija sunarodnik Pui.

Mi idemo u smeru overa iz mnogo razloga. Kada igraju Francuzi u domovini neko nepisano pravilo kaže da svi igrači daju 120% svojih mogućnosti. Ne može se to opisati i objasniti zašto je to tako. Prosto, tako je kako je i rezultati to potvrđuju. Takođe, ovde igramo over zbog Gastona koji je postavljen za nosioca. Generalno gledano zahvalan igrač za over i martinagle sistem. Konkretno, ove sezone je devet put bio postavljen za nosioca i na svih devet turnira je imao barem jedan meč u overu u prve tri runde. Sklon je oscilacijama i samo je na protivnicima da to iskoriste.

Kanbera 1/1
Vinja del Mar 1/2
Prag 2 1/1
Mathauzen 1/1
Iasi 1/2
Trieste 1/2
Verona 1/1
Sevilja 1/3
Scecin 1/2

18:50 Umber – Lajal 20.5+ 1.85 / Krug 1 ulog 1000 dinara

Rezultat: Void , jer je Umber odustao od turnira

Još jedan meč sa ovog čelendžera za danas. Igra Ugo Umber protiv Estonca Marka Lajala. Umber kao top 50 teniser, očekivano favorit sa kvotom 1.30. Ako nas pitate uz ovu razliku na ATP listi kvota bi mogla i morala biti manja. Naučili smo da kvote na čelendžeru ne znače ništa i da padaju kao kruške.

Igramo over, jer je Umber postavljen za prvog nosioca. Čudi što uopste igra na čelendžerima i jedino opravdanje je što je domaći turnir. Konkretno, Umber je ove sezone bio na četiri čelendžera i tri puta je ispoštovao martinagle sistem. Važi za talentovanog, ali ujedno limitiranog igrača. Ofanzivno je veoma dobar, no kada dođe do defanzive onda ima problema. Loš je na riternu i to će biti ključ ovog meča.

Lajal ume da odigra na bržim terenima pristojno. Igrao je kvalifikacije, ovaj drugi meč je bio dosta bolji i on ovo može da zakomplikuje.

Otignes: 0/1
Pau: 1/1
Kaljari: 1/2
Bordo: 1/2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje