subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pobeda domaćina uz bar tri gola na meču?!

U terminu od 20 sati i 45 minuta odigraće se nekoliko utakmica 4. kola velške Cymru Premier lige, a u jednoj od njih sastaće se i ekipe Connah’s Quay i Caernarfon.

Nakon tri odigrana kola ekipa Connah’s Quay ima 2 pobede i 1 remi, bez poraza, zbog čega sa ukupno 7 osvojenih bodova zauzima 3. mesto na tabeli.

Caernarfon je, sa druge strane, upisao 1 pobedu i 2 poraza, bez nerešenih utakmica, te na današnji susret stiže kao devetoplasirani tim i to sa svega 3 poena.

Međusobne utakmice: Connah’s Q. – Caernarfon (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne međusobne susrete ovih dveju ekipa moći ćemo da primetimo dva niza. Naime, Connah’s Quay je uspeo da savlada današnjeg rivala na svakoj od poslednjih 6 utakmica, a pritom smo svaki put mogli da vidimo i bar tri pogotka.

Uoči današnjeg duela sam “3+“ se plaća kvotom 1,55, kombinaciju sa pobedom domaćina “1&3+“ možete odigrati po kvoti 1,75, dok se za tip “4+“ (koji je bio dobitan čak 5 od 6 puta) nudi kvota 2,40. Kojim rezultatom će se završiti ovaj meč?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje