petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2021.

Muška seniorska reprezentacije Srbije, okupila se u ponedeljak, 17. februara u hotelu „Kraun Plaza“. Nacionalni tim Srbije, kvalifikacioni ciklus započinje u četvrtak, 20. februara, protiv reprezentacije Finske u Finskoj, dok će 23. februara (17:00, hala „Aleksandar Nikolić“), „Orlovi“ dočekati Gruziju.

Nakon zajedničkog ručka, tačno u 14 časove pred predstavnike medija su izašli, predsednik KSS, Predrag Danilović, selektor Igor Kokoškov i kapiten Miroslav Raduljica.

Ne znam i ne mogu da obećam stvari koje ne možemo da predvidimo. Kao tim kontorlišemo našu pripremu, hemiju, organizaciju. Lepota sporta je da se svi nadaju. I ostali timovi će se pripremati, želeće da pobede i nećemo pobediti samim tim što se pojavimo. Bazirali smo se na igračima koji imaju dobre sezone, koji su na najvišoj tački svoje karije, ali imamo i par beba. Možda nisu najboljih 14, ali će jednog dana nositi reprezentaciju. Takođe, tu je I nekoliko veterana čija će uloga biti da pomognu timu”, naglasio je Kokoškov.

ULAZNICE ZA MEČ PROTIV GRUZIJE U PRODAJI OD SREDE
U sredu, 19. februara, počinje prodaja ulaznica za utakmicu Srbija – Gruzija, koja se igra 23.02. od 17 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Navijači će moći da kupe ulaznice na svim prodajnim mestima „Tiket vižna“, kao i putem sajta www.tickets.rs
Cene ulaznica će biti popularne, i kretaće se od 200 dinara, koliko je cena karte za tribine.

ANTRFILE: AŠĆERIĆ UMESTO POVRĐENOG DOBRIĆA, TEODOSIĆ POD ZNAKOM PITANJA
Na okupljanju reprezentacije, pojavio se i košarkaš Crvene zvezde MTS, Ognjen Dobrić, ali on zbog povrede prsta na koji je stavljen gips, neće moći da nastupi za nacionalni tim u ovom kvalifikacionom “prozoru”. Umesto njega, selektor Kokoškov je pozvao košarkaša Mega Bemaksa, Luku Ašćerića.
Miloš Teodosić izvesno neće putovati sa timom u Finsku, a njegov nastup protiv Gruzije je trenutno pod znakom pitanja.
“Pojavio se problem oko osiguranja, da ne ulazimo u detalje, znaćemo sigurno za dva dana da li će Teodosić biti u sastavu za meč protiv Gruzije”, pojasnio je predsednik KSS, Danilović.

Reprezentacije Srbije, u utorak popodne putuje u Finsku.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje