utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Podelili su bodove 6 puta u nizu!

Ekipe El-Entag El-Harby i El Masry sastaće se ovog petka u terminu od 16 sati, a reč je o utakmici 10. kola egipatske Premier League.

El-Entag El-Harby se trenutno nalazi na poslednjoj, 18. poziciji jer je na prethodnih 8 utakmica osvojio 5 poena i ostvario 1 pobedu, 2 remija i 5 poraza.

El Masry, sa druge strane, ima ukupno 13 bodova i zauzima 5. mesto na tabeli, dok iza sebe ima skor od 3 pobede, 4 remija, kao i 1 poraz.

Međusobne utakmice: El-Entag El-Harby – El Masry (www.flashscore.com)

Veoma interesantna stvar u vezi sa ova dva tima jesu upravo njihove međusobne utakmice, jer su El-Entag El-Harby i El Masry remizirali neverovatnih 6 puta zaredom (tj. na svakom susretu odigranom od decembra 2017. do septembra 2020. godine), od čega dva puta rezultatom 0:0, dva puta 1:1 i još dva puta 2:2.

Ukoliko mislite da će se navedeni niz nerešenih ishoda nastaviti nakon današnjeg duela, tip “X“ možete odigrati po kvoti 3,00.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Keith Johnston from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje