subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Portugalac dobio otkaz u škotskom velikanu

Portugalski trener, Pedro Miguel Faria Caixinha dobio otkaz sa funkcije menadžera škotskog velikana, Rangers zbog nezadovoljavajućih rezultata ovog kluba u novoj sezoni.

Caixinha je preuzeo ovaj klub pre svega sedam meseci, na transfere tokom letnjeg prelaznog roka potrošio je preko 10 miliona eura na nove fudbalere, ali slabi rezultati na svim frontovima (nacionalno prvenstvo, Liga kup, Liga Evrope), naterale su upravu kluba da uruči otkaz portugalskom stručnjaku.

„Fudbalski klub Rendžers saopštava da Perdo Kaišinja više nije trener ovog kluba. Odluka o prekidu saradnje doneta je nakon dugog razmatranja i već je započeta potraga za novim menadžerom. Pedro je imenovan u martu ove godine, ali rezultati su razočaravajući i nisu u srazmeri sa nivoom ulaganja koji mu je stavljen na raspolaganje. Prioritet je postaviti novog menadžera što je brže moguće, ali Upravni Odbor će imati dovoljno vremena da izabere pravu osobu koja može da reprezentuje Rendžers na pravi način. Znamo da je ovo veoma teško vreme za sve navijače našeg kluba i zahvaljujemo se svima na strpljenju i podršci. Zahvaljujemo se i Pedru na njegovom zalaganju i naporu koje je uložio i želimo mu sve najbolje u budućnosti“, stoji u saopštenju škotskog kluba.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje