ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Portugalac napušta „Vukove“

Portugalski strateg – Nuno Espirito Santo na kraju aktuelne sezone odlazi sa mesta šefa struke – Vulverhemptona, potvrdio je engleski klub na svom oficijalnom sajtu.

47-godišnji trener tako odlazi nakon četiri sezone provedenih na klupi popularnih „Vukova“, a poslednju utakmicu kao menadžer ovog tima „odradiće“ u nedelju protiv Mančester Junajteda.

 

„Od prvog dana kada sam stigao u Vulverhempton naš plan je bio da napravimo pozitivnu promenu i poguramo ovaj fudbalski klub i ponosan sam što mogu da kažem da smo to i postigli. Ostarili smo naše ciljeve, to uradili sa puno strasti i zajedničkim snagama. Najpre bih da se zahvalim navijačima, koji su odigrali važnu ulogu u podizanju kluba na novi nivo. Želim da se zahvalim i svom osoblju na njihovom trudu i maksimalnom zalaganju svakog dana. Najvažanije, želim da se zahvalim svakom igraču sa kojim smo radili od kako smo ovde, na njihovoj lojalnosti, posvećenosti, napornom radu i talentu. Nedelja će biti veoma emotivan dan, ali sam presrećan što će na Molinou biti navijača, kako bi zajedno proživeli ovaj poslednji, poseban trenutak“, rekao je Nuno Espirito Santo.

Portugac je među najozbiljnijim kandidatima za novog trenera Totenhema, dok će uprava Vulverhemptona tokom leta morati da pronađe adekvatnu zamenu na upražnjenom mestu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje